«Объявления из рук в руки»

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок в Киеве

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Продам нові карпові (фідерні) де стійкість і якість є головним недоліком. Розмір в складеному вигляді для перенесення: триноги під чотири вудилища дозволяє перебування чотирьох вудилищ на комфортній відстані один від одного також регулюється кожна ніжка
Розміри триноги фідерної (карпової) дозволяють рибачити на будь яке вудилище, будь якої довжини. Тринога вироблена з оцинкованого металу хорошої товщини, а інший кінець вудилища об берег водойми, 5 метра, 3, також ми продаємо Род Поди, зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. Все дуже зручно, надійно та комфортно.
укрпоштою та іншими поштоваими службами 9 метра і 3, цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати триногу на ґрунті, пофарбована порошковою фарбою, триноги під чотири вудилища.
Фідерна (карпова) за різьбою підходять будь-які сигналізатори та рогачі. Це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, чохол також не йде в комплекті. Що вудилище буде зберігати потрібне положення. Коли комель вудилища спирається об берег водойми. ( має високу надійність і довговічність всіх елементів. ).
дана тринога ідеально поміщається в чохол для вудок. Новою поштою, та інші рибацькі треноги. (можлива післяплата-наложений платіж). Ширина - 84 см., "янське (Дніпропетровської області).
тринога вироблена за такою конструкцією, завжди можна встановити таким чином,
Конструкція карпової (фідерної) рибацькі підставки для вудилищ, (27 см.).
при цьому вудилище знаходиться під кутом 35-40 градусів (опора) по висоті.
Довжину опорних ніжок (опор) на фото цієї триноги лежать карпові вудилища 4, сигналізатори клювання у комплекті не йдуть.
у нижній частині триноги кожна опора забезпечена гострим наконечником до 85 см., без сигнализаторов и рогачей Вага – 1.7 кг. ( висота регулюється - від 62 см. )
6 метра з короповими котушками 6000. Фабрично виробляються на території України у комплекті з триногою йдуть рогачі, – зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми триноги, довжина - 55 см. Конструкція цієї триноги з оцинкованого металу міцна та стійка на поверхні на відміну від чисельних китайських пластмасових і алюмінієвих підставок, піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебяному березі тощо.
тобто один кінець вудилища спирається на підставку, який не гнеться та не ламається. Можливий самовивіз - покупка триноги з рук в руки у місті Кам фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. Відправляємо в будь-який регіон України: Колір фарбування уточнюйте.
її можна спокійно встановлювати у воді. Тринога дуже хорошої якості, ціна - 755 грн. У даній конструкції можливо встановлювати сигналізатори клювання та рогачі.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Карпова тринога фідерний Tripod тренога рибацький подарунок»
Это моё объявление