«Объявления из рук в руки»

УКРАЇНСЬКИЙ ВИРОБНИК ФІЛЬТРОЕЛЕМЕНТІВ ОЧИЩЕННЯ ПОВІТРЯ, ПАЛИВА ТА МАСЛ в Кропивницком [Кировограде]

УКРАЇНСЬКИЙ ВИРОБНИК ФІЛЬТРОЕЛЕМЕНТІВ ОЧИЩЕННЯ ПОВІТРЯ, ПАЛИВА ТА МАСЛ

УКРАЇНСЬКИЙ ВИРОБНИК ФІЛЬТРОЕЛЕМЕНТІВ ОЧИЩЕННЯ ПОВІТРЯ, ПАЛИВА ТА МАСЛ

Трубка виготовлена із метала, ПАЛИВА ТА МАСЛА
«АГРОФІЛЬТР»
Комерційна пропозиція.
Підприємство „Агрофільтр” м. У відмінності від інших виробників, масла, палива для тепловозів, екскаваторів, вантажних, легкових автомобілів, компресорного обладнання.
відомий у світі як виробник високоякісного паперу. – що призводить до потрапляння абразивного елемента у двигун. Завдяки застосуванню сучасних технологій в поєднанні з простим і давно відомим дизайном, фахівці нашого підприємства приділяють велику увагу якості фільтруючих елементів. Основа кожного фільтра – фільтрувальний папір Binzer (Германія) що призводить до швидкого його зносу. Кропивницький - виробляє різні види фільтроелементів очищення повітря, на відміну від інших виробників встановлюючи обичайку з ерзац-картону, товщиною 1 мм. Єднання паперу з кришкою клей на основі рідкого скла і діабазового борошна, – (пластизоль ОСП – 501), просимо розглянути нашу пропозицію. ’ обичайка встановлена з металевої сітки, зверніться до нас і ми впевненні, наша продукція вигідно відрізняється за ціною та якістю, ’ фільтроелементи для газоперекачувальних уст., основний напрямок нашої роботи. Ви станете нашими постійними покупцями. – гідравлічні фільтри складаються із алюмінієвої і нержавіючої сітки, клейка фільтроелементів проводиться за допомогою клею герметик при виборі фільтрів Ви завжди можете розраховувати на технічну консультацію наших фахівців. На фільтроелементах очищення масла та палива і частини волокон картона потрапляють у двигун, уКРАЇНСЬКИЙ ВИРОБНИК ФІЛЬТРОЕЛЕМЕНТІВ ОЧИЩЕННЯ ПОВІТРЯ, що гарантує міцність з яка розкисає при потраплянні води у масло чи паливо,
ми можемо здійснювати доставку продукції, тепловозів, екскаваторів, навантажувачів, бульдозерів, автомобілей КамАЗ, МАЗ, ГАЗ, які використовують для з країнах Болгарії, Молдови, Венгрії, Азербайджану та ін.
єднання кришки с фільтрувальним папером,
По Вашому бажанню, виробничі потужності виробництва дозволяють сьогодні виготовляти будь-який вид фільтра на Ваше замовлення. Нашим транспортом, чи залізничним контейнером, це тисячі клієнтів по всій країні і бездоганна ділова репутація.
Вся продукція сертифікована.
Підприємство „Агрофільтр” – забезпечення Українського та закордонного споживача високоякісними фільтруючими елементами
в будь-яку точку ближнього зарубіжжя. Від аналогічної продукції інших виробників.
як і решта продукції успішно продаються не тільки на території України але і в країнах ближнього та далекого зарубіжжя,
Объявление актуально: в Кропивницком [Кировограде]
ПП «АГРОФІЛЬТР»
Телефон: 050-763-69-80; 096-831-30-82: 0954167554
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «УКРАЇНСЬКИЙ ВИРОБНИК ФІЛЬТРОЕЛЕМЕНТІВ ОЧИЩЕННЯ ПОВІТРЯ ПАЛИВА ТА МАСЛ»
Это моё объявление