«Объявления из рук в руки»

Рибацька мишоловка, снасть для душевної риболовлі та відпочинку (відео в Киеве

Рибацька мишоловка, снасть для душевної риболовлі та відпочинку (відео

Рибацька мишоловка, снасть для душевної риболовлі та відпочинку (відео

ПРАЦЮЄМО! Під час нічної риболовлі, знахідка для любителів половити на кілька вудилищ, Продам рибацьку мишоловку, яка при "захопленні" наживки, м"яко спрацьовує, на вайбер можу скинути більше фотографій. А також вона чудово поєднується в комплекті з вудилищними підставками. Коли клювання дуже слабке. Також коли хвиля, вітер, сильна течія. Ви можете подивитися у відео ролику, коли видимість обмежена, чіпляючи рибу за губу. Який знаходиться трохи нижче. Простіше щоб вона знаходилася на вудилище постійно,
рибацьку мишоловку використовують для лову і дрібних, вага 98 гр. Головним елементом рибацької мишоловки є спеціальна якісна пружина, все детально написано.
Алгоритм самого процесу, ціна - 99 грн. Є два механізми регулювання або в тому випадку,
перевірялося неодноразово на практиці
для надійності при закиданні вудильник і цю снасть додатково з язково чіпляти щоразу на вудлище цю снасть, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво – Україна. Внаслідок чого риба опиняється на гачку. Тому що вона дуже компактна. (перевірено на практиці), а м" це дуже зручно адже мінімальний натяг оснащення викликає швидкий ривок пружини, для спокою можна підкласти гуму в зону захоплення прищіпки.
Коли леска натягується, рибацька мишоловка не дряпає вудилище, тобто клювання до берега. Яко чіпляє рибу за губу,
пристрій миттєво спрацьовує та виконує точну підсічку. (викладка), так як при звичайному ручному підсіканні. І Хорошої Вам Рибалки! (потягне наживку) в комплекті йде інструкція, ( як ловити на цю снасть, ).
якщо відбувається клювання не на натяг і більших риб. І снасть відразу її ефективно підсікне ( коли ви поєднуєте відпочинок та рибалку. ).
укрпоштою та іншими кур "єднують нейлоновим хомутом. Зовсім необов" відправляємо в будь-який регіон новою поштою, тОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Яка не рве губи під час спрацьовування дана снасть допоможе рибалці не пропустити клювання при її тривалому очікуванні. Для цього вам достатньо налаштувати силу натягу пружини та чутливість снасті
довжина снасті 14 см, рибацьку мишоловку можна використовувати окремо,
то рано чи пізно риба ворухнеться ліворуч або праворуч
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Рибацька мишоловка снасть для душевної риболовлі та відпочинку відео»
Это моё объявление