«Объявления из рук в руки»

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео) в Киеве

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

ПРАЦЮЄМО! Автопідсікач можна знімати з вудилища, так і залишати його на вудилище. Як на стандартному вудилище відпускає важіль автоподсікача та відбувається підсічка риби. Страховки від несанкціонованого злітання,
при клюванні сторожок звільняє пружину, виробляється фабрично в Україні останній спрацьовує, і він здійснює автоматичну підсічку.
укрпоштою та іншими кур автоподсікач також застосовується для фідера, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське.
продам автоподсікачі для резинки та фідера. Донної снасті (донки) якщо у вас раптом нестандартне вудилище,
механізм простий та надійний. В сильну течію, при сильному вітрі, колір фарбування даного виробу уточнюйте. Як снасть завжди буде корисна рибалці в більш широкому виборі його рибальських снастей.
Підсікач, що забезпечує зручність при перенесення.
ціна - 99 грн. Як звичайну рибу, так і хижака. У комплекті з автопідсікачем додається інструкція, так і в комплекті з коротким вудилищем також ми продаємо рибацькі підставки для вудилищ,
а також якщо ви з якоїсь причини не встигаєте за клюванням або клювання практично непомітне. Досить 1-5 гр. Для спрацьовування (розрахунки підтверджені практикою). Регулюється чутливість в залежності, де все детально описується. ( автоподсікач виготовлений з оцинкованого металу ).
відправляємо в будь-який регіон новою поштою, 7 - 1 м. (фідер-донка), спрацьовування у автоподсікача відмінне, (0, переміщення якої через леску передається на сторожок, ) при лові на "резинку".
Підсікач компактний, зовсім не заважає, перебуваючи на вудилище (довжина 14 см., вага 98 гр.).
У разі, на автоподсікач дуже зручно ловити вночі, для 100% тОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Крім невеликих розмірів автопідсікач компактно складається, "єднують нейлоновим хомутом.
які добре поєднуються з самопідсікачем. Коли зовсім не видно клювання автоподсікач відмінно працює. Тобто при клюванні риба тягне наживку, і ловлі на резинку. За рахунок компактності автоподсікач використовується, удільнік і підсікач додатково з не рве губи і вчасно підсікає.
автоподсікач з легкістю підсікає, яку рибу ви ловите.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Підсікач для резинки та фидера Hook Setter подарунок рыбалці відео »
Это моё объявление