«Объявления из рук в руки»

Універсальна підставка на 4 вудилища, поплавочна – дона (відео) в Киеве

Універсальна підставка на 4 вудилища, поплавочна – дона (відео)

Універсальна підставка на 4 вудилища, поплавочна – дона (відео)

ПРАЦЮЄМО! Роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі. Компактна та стійка на відміну від пластмасових і алюмінієвих підставок для вудлищ. Один від одного так, (фідерна, поплавочна, дона).
відправляємо в будь-який регіон новою поштою, у нижній частині підставки кожна опора забезпечена гострим наконечником, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво - Україна. Щоб вудилища не заважали. Пофарбована порошковою фарбою. Укрпоштою та іншими кур тОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Розмір в складеному вигляді для перенесення: (22 см.) колір фарбування підставки уточнюйте. Щебянном березі і т. Регулюється кожна ніжка (опора) по висоті. Який оберігає від подряпин вудилище. При цьому дуже компактно складується маючи мінімальні габаритні розміри. Ціна - 490 грн.
конструкцією підставки передбачено перебування 4 вудилищ на комфортній відстані це підставка для вудилища - це не род под. До 62 см, довжина - 57 см., ширина 64 см., вага 2 кг.
на ділянку куди лягає вудилище нанесений прогумований захисний шар, довжина 54 см.
що дає можливість надійно встановлювати підставку на грунті, продам підставки на 4 вудилища
підставка на 4 вудилища міцно і надійно утримує ваші вудилища разом з клюванням, конструкцією даної підставки не передбачено встановлення сигналізаторів клювання і свінгерів. Піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, висота регулюється - від 35 см. Д.
Виключається на 100% підставка зроблена з оцинкованого металу хорошої товщини, підставка на 4 вудилища якісна, можливість дряпання вудилища об підставку. Мінімальний розмір в робочому вигляді:
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Універсальна підставка на 4 вудилища поплавочна дона відео »
Это моё объявление