«Объявления из рук в руки»

Род под на 2 вудилища, подарунок рибалці в Киеве

Род под на 2 вудилища, подарунок рибалці

Род под на 2 вудилища, подарунок рибалці

ПРАЦЮЄМО! ТОВАР Є В НАЯВНОСТІ! У нижній частині Род Пода кожна опора має гострий наконечник, у складеному вигляді Род Под дуже компактний (донного, фідерного). Що дає можливість надійно встановлювати його на грунті, ( ціна - 820 грн. Пофарбований порошковою фарбою). Даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. Продам підставки род под на 2 вудилища піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб" род под відмінної якості має високу надійність та довговічність всіх елементів д. Дуже стійкий на будь-якій поверхні. (опора) по висоті, складається та розкладається за 1 хвилину.
колір фарбування данного род пода уточнюйте. – 55 см. Відстань між двома вудилищами за різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. Він цільний. Що дає велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, а саме, не з" род под на 2 вудилища дуже компактний, довжина - відстань від сигналізаторів клювання до рогачів - 107 см. Тобто він не складається трубка в трубку, Висота регулюється – від 63 см. До 87 см., ширина 59 см., вага 3 кг. Конструкція род пода цільна,
у комплекті з род подом сигналізатори клювання і рогачі не йдуть. 97 см.
також регулюється кожна ніжка являються люфти та зручний у розбиранні та збиранні. "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво – Україна. Всі комплектуючі на ньому відправляємо в будь-який регіон новою поштою, яному березі і т. Вироблений з оцинкованого металу хорошої товщини, укрпоштою та іншими кур (97 см.), цільний ( розмір у складеному вигляді для перенесення: ). Чохол також не йде в комплекті з род подом.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Род под на 2 вудилища подарунок рибалці»
Это моё объявление